Szülinapok- Zsúrok

Intézményünkben péntek délutántól szombat délutánig lehetőség van szülinapi, névnapi rendezvények lebonyolítására.

Pénteken csak délutáni, szombaton lehetőség van délelőtti és délutáni időpontok kiválasztására is. A bölcsőde reális áron maximum 10 fő részére kibérelhető, az ár létszámtól független. Minden kisgyermeket szeretettel várunk, kisiskolás (10 éves) korig.

A díja: 30 000 Ft / alkalom

A rendezvény 2,5 óra időtartamú, mely idő alatt biztosítjuk a gyerekek üdítőjét, nassolnivalóját, a buli végén szóróajándékot a meghívottaknak, és megegyezés szerinti szülinapi tortát gyertyával, kis tűzijátékkal.

Ezen kívül ellátjuk a gyermekek felügyeletét, biztosítjuk számukra a felhőtlen szórakozást, a folyamatos zenét, játék szervezést, igény szerint.

A vendégek a bölcsőde parkolóját tudják használni, mely a Fecske utcáról nyílik, és közvetlenül kapcsolódik a bölcsőde udvarához!

A csoportszobában levő, gyerekjátékokat higiéniai okokból nem tudjuk odaadni a zsúron részt vevő gyerekeknek, de természetesen biztosítunk a korosztályuknak megfelelő játéklehetőséget, eszközöket.

Minden kívánságot igyekszünk kielégíteni, hogy a rendezvény felejthetetlen emlék maradjon gyermeke számára. (Ugráló vár, bohóc, bűvész, élő zene stb. – külön rendelhető.)

Mi megoldjuk Önök helyett a buli szervezését, Önöknek csak a meghívókat kell szétküldeni. Azon dolgozunk, hogy gyermekeik érezzék jól magukat, a szervezés, az előkészületek és a takarítás a mi dolgunk. Nyáron és jó idő esetén lehetőség van kinti és benti helyszínt választani.

Eddig a megrendezett partijaink mind sikert arattak a gyermekek körében!

Érdeklődni a 06 70 213-5711, vagy a 06 70 6000-760-as számokon lehet. Próbálják ki Önök is, várjuk hívásukat. 

A helyfoglalást minél korábban érdemes elintézni.